REFERENSER

Vad tycker andra?


Här samlar jag återkopplingsord från personer som har varit med på biodanza sessioner hos mig. Det jag främst uppskattar med Biodanzakursen var den trygga och inspirerande hållningen i ledarskapet. Med struktur och leenden guidar Geraldine gruppen genom sessionen och genom hela kursen. Åker alltid därifrån med avslappad kropp och ett leende sinne. Att dansa fritt efter detta känns lättare än förut.


 Britta Linell, pensionär. Ransäter, 2022.

Jag kan verkligen rekommendera Biodanza med Geraldine! Efter att ha provat på några gånger anmälde jag mig till en 6 veckors kurs. Varje gång blev jag glad av den härliga musiken och dansen, berikad av de fina möten som uppstod i kontakten med de andra i gruppen och dessutom upplyft av den fina energi som Geraldine förmedlade i sätt att undervisa.


Lena Elmqvist, yoga lärare. Olsäter, 2022."Jag gick en sexveckors-kurs i Biodanza med Geraldina Aconcia. Vi var en liten intim grupp och varje möte var så inspirerande och glädjebringande. Geraldine undervisar med intensitet och värme. Hon tar sin roll på allra största allvar, samtidigt som varje session genomsyras av en bubblande glädje. Jag lämnade våra möten fylld av energi och lust på livet. Vill dansa mera i Geraldines vackra lokal!".


Fanny Söderbäck, akademiker. Stockholm, 2022.

Grannen visste vad jag behövde: “Du behöver träffa en kvinna från Argentina”. Gruppen där man blir hållen, dansar igenom alla känslor och lär sig hur stark man är - och inte minst att varje steg faktiskt är nytt.


Maja Herstad. Karlstad, 2023.

Efter varje gång jag dansar och har roligt tillsammans med Geraldine har det ökat min lust att njuta mer av livet, gett mig mer glädje, livskraft och framförallt skapat en bättre relation till mig själv. Jag rekommenderar verkligen Biodanza eftersom jag genom musik och rörelse upplever att min inre harmoni återställs och jag upplever en intensiv känsla av ”här och nu”.


Claudia Olsson, lönespecialist. Karlstad, 2023.